Beşiktaş Teknik Direktörü Serdar Topraktepe Göreve Başarıyla Başladı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Serdar Topraktepe’nin Beşiktaş Macerası

Beşiktaş, Şenol Güneş ile başladığı sezonda beş farklı teknik adamın idaresinde maçlara çıktı. Ancak en iyi istatistiği Serdar Topraktepe yakaladı. U19 Takımı’nın teknik patronuyken üç maç emanetçi hoca olarak çalışan Topraktepe, Hatayspor ve Rizespor galibiyetleri elde ederken Kasımpaşa‘ya mağlup oldu. Santos sonrası genç çalıştırıcı ikinci kez, bu kez sezon sonuna dek başa geçti. İlk maçı Ankaragücü sınavı olan Serdar Topraktepe, siyah-beyazlıları sınıfı geçen bir futbolla beş haftalık galibiyet özlemini dindirdi.

Türkiye Kupası Heyecanı

Serdar Topraktepe, sonuç almaya yönelik, hareketli ve tempolu bir oyun tercih ederek aynı başarıyı Türkiye Kupası‘nda da göstermek için uğraşacak. Topraktepe’li Beşiktaş, salı günü Ankaragücü‘ne yarı final ilk maçında konuk olacak ve rövanş için avantaj yakalamaya çalışacak.

Derbi Öncesi Odaklanma

Serdar Topraktepe, takımının gelecek hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisini değil, kupadaki Ankaragücü maçına odaklanmasını istiyor. İdmanlarda ve tesislerde, Türkiye Kupası’nı kazanmanın önemini vurgulayan konuşmalar yapılıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!