Depremde Ayağını Kaybeden Genç Kadın, Nişanlısının Destekleriyle Ayakta Kalıyor

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Depremin Ardından Hayatta Kalan Genç Kadın

23 yaşındaki Tuğçe Kalmış, 6 Şubat 2023’te meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremde annesi Havva, erkek kardeşi Muhammed Tuğra ve kız kardeşi Tuana ile birlikte Ebrar Sitesi’nde bulunan evlerinde yakalandı. Enkaz altında mahsur kalan Kalmış, cep telefonuyla nişanlısı Enes Kılavuz ile iletişim kurarak yerini bildirdi. Arama kurtarma ekipleri tarafından 3 gün sonra kurtarılan genç kadın, Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde tedavi gördü.

Ameliyatlar ve Ampute Olan Bacak

Tedavi sürecinde sağ bacağındaki yaralanma nedeniyle 23 kez ameliyat masasına yatan Kalmış, yapılan müdahalelerin sonuç vermemesi üzerine diz üstünden bacağı ampute edildi. Ocak ayında protez takılan genç kadın, Kahramanmaraş’taki Umut Konteyner Kent’e yerleşti ve tedavi sürecine devam etti.

Nişanlısının Destekleriyle İlk Adımlar

Nişanlısı Enes Kılavuz’un desteğiyle tedavi sürecini atlatan Tuğçe Kalmış, ilk adımlarını atmaya başladı. Depremden sonra nişanlısının kendisini yalnız bırakmadığını belirten Kalmış, Enes’in hayatta tek şansı olduğunu söyledi.

Düğün ve Gelecek Planları

Nişanlısının askere gitmesi nedeniyle üzgün olan Kalmış, düğünlerinin temmuz ayında yapılacağını ve her şeyin daha güzel olacağına inandığını belirtti. Enes Kılavuz da Tuğçe’nin ailesini kaybetmesi nedeniyle ona bir ömür boyu bakacağını söyledi.

Çiftin Aşk Hikayesine Tanıklık Eden Fotoğrafçı

Çiftin hatıra fotoğraflarını çeken fotoğrafçı Adem Ceyhan, bu aşk hikayesinin çok büyüleyici ve farklı olduğunu ifade etti.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!