Dublaj sürelerini hesaplamak artık çok kolay!

Mehmet Yankı Yönel tarafından 1999 yılında hayata geçen, Türkiye’nin en eski reklam ve seslendirme ajanslarından birisi olan My Prodüksiyon Türk seslendirme sanatçıları için yeni ve çok pratik bir uygulamayı hayata geçirdi.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Prodüksiyon gerektiren tüm çalışmalarda ortak nokta yazılı bir metine dayanmasıdır. Tanıtım Filmi, Televizyon Reklamı, Belgesel, Haber, Tesis Anonsu, Santral Anons Seslendirme, Reklam Seslendirme, Mağaza Anons, Haber Perforesi, Eğitim Filmi Seslendirme, Medikal Seslendirme ve Yabancı Dil Seslendirme ve Dublaj çalışmalarında genelde yapımcı şirketler zamana karşı yarıştıkları için, bu yoğun ve stresli iş temposu içerisinde zahmetli ve zaman alan bir iş olan Dublaj Süresi Hesaplama artık bir kabus olmaktan çıkıyor.

İster süresini hesapmak istediğiniz çalışmayı metin olarak yapıştırın, isterseniz toplam kelime sayısını belirterek hesaplama aracını kullanın! Tamamen size kalmış. Mehmet Yankı Yönel tarafından, Türkiye’deki seslendirme sanatçılarına ücretsiz bir şekilde sunulan bu yararlı uygulamaya https://www.myproduksiyon.com/dublaj-suresi-hesaplama/ sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.

My Prodüksiyon’un sizler için geliştirdiği hesaplama aracı sayesinde ister hazır olan metninizi hesaplama aracımıza yapıştırın, ister toplam kelime sayısından seslendirme çalışmanızın toplam okuma süresini tek bir tıkla alın. Seslendirme ve Dublaj çalışmalarınızda beğenerek kullanacağınızı düşündüğümüz bu hesaplama aracı ile hem müşterilerimizi kelime sayısı hesaplama derdinden kurtarıyor hem de yoğun tempoda çalışan yapımcıların kısa sürede bu hesaplamayı yapmalarına olanak sağlıyoruz.

Dublaj Süresine Dair İpuçları

  240 kelimelik bir seslendirme metni normal okuma hızı ile 2 dakikada okunabilir.
  600 kelimelik bir seslendirme metni normal okuma hızı ile 5 dakikada okunabilir.
1200 kelimelik bir seslendirme metni normal okuma hızı ile 10 dakikada okunabilir.
1800 kelimelik bir seslendirme metni normal okuma hızı ile 15 dakikada okunabilir.

2400 kelimelik bir seslendirme metni normal okuma hızı ile 20 dakikada okunabilir.
3600 kelimelik bir seslendirme metni normal okuma hızı ile 30 dakikada okunabilir.
5400 kelimelik bir seslendirme metni normal okuma hızı ile 45 dakikada okunabilir.
7200 kelimelik bir seslendirme metni normal okuma hızı ile 60 dakikada okunabilir.

 

 

 

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!