En İyi Tv Hosting Firması

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Dijital platformlarda yapılan canlı yayınların beraberinde TV hosting uygulaması geliştirilmiştir. Uygulama sayesinde kurumsal firmalar gelişmiş sosyal medya destekli yayın imkanı sağlamaktadır.  Böylelikle hem kurumsal firmalar hem de dijital platformda bireysel olarak canlı yayın ihtiyacı duyan tüm sosyal medya hesapları için kendi televizyonunu kurma imkanı sunulmaktadır.

Kendi televizyonunuzu kurarak bu televizyon aracılığıyla canlı yayın veya daha önce hazırlamış olduğunuz bant yayınlarını binlerce insana ulaştırmak istiyorsanız TV hosting firması olarak faaliyet gösteren Yayın.com.tr sitesine giriş yapabilirsiniz. Burada farklı paketler şeklinde hazırlanmış olan TV hosting hizmetlerini inceleyebilir ve ihtiyacınıza yönelik bir paket belirleyerek Online olarak satın alabilirsiniz.

Yayın.com.tr TV host paketleri içerisinde farklı özellikler barındıran hizmetlerdir. Televizyon yayını yapmak istediğinizde kullanmak istediğiniz özelliklerin detaylarına göre ihtiyacınıza yönelik en uygun paketi belirleyebilir ve online olarak satın alarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

IP kamera Canlı Yayın Hizmeti

Yayın.com.tr firması radyo ve TV hosting hizmeti ile birlikte İp kamera canlı yayın hizmeti sunmaktadır. Bu hizmet sayesinde canlı yayınlarınızı daha kaliteli ve izlenebilir hale getirebilirsiniz.  Ve aynı zamanda kamera yayınlarınıza ek olarak müzik, hava durumu, deniz sıcaklığı gibi güncel ve önemli belli paylaşımlarını yapabilirsiniz.

İp kamera canlı yayın hizmeti sayesinde limitsiz kamera ekleme desteği sağlamaktadır.  Sizlere sunulan kontrol paneli üzerinden kameralarımız için tek tek Player oluşturabilir ya da tüm kameralarımız için tek bir player üzerinden kontrolü sağlayabilirsiniz.  Tüm bu hizmetleri profesyonel kalite düzeyinde Yayın.com.tr Sitesi aracılığı ile elde edebilirsiniz.

Yayın.com.tr Hizmetleri

Yayın.com.tr Sitesi TV Host ve ip kamera canlı yayın hizmeti denildiğinde hem sunmuş olduğu kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet hem de sağlamış olduğu satış sonrası destek sayesinde en çok tercih edilen ve güven duyulan platformların başında gelmektedir. Kesintisiz ve yüksek kalite düzeyinde TV Host hizmetleri için hazırlanmış olan hizmet paketlerini inceleyebilir ve çok uygun fiyatlarla kendi televizyonunuzun sahibi olabilirsiniz. Sistem hakkında merak ettiğiniz tüm detaylara siteden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda telefon iletişim destek hattı ile sorularınıza en doğru yanıtları bulabilirsiniz.

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!