Eren Karahan: Lösemi ve Kanseri Yenerek Ünlü Bir Ressam Olma Hayalini Gerçekleştiriyor

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Eren Karahan’ın Zorlu Mücadelesi

İlk lösemi teşhisini 3,5 yaşında alan Eren, ailesi ve doktorlarının desteğiyle zorlu süreci atlattı. 9 yaşındayken hastalığı nüks eden Eren, hastalığa karşı verdiği mücadeleyi bir kez daha kazandı. Faika Erkurt Özel Eğitim İlkokulu öğrencisi Eren Karahan, hem hastanede hem de evde aldığı destekle eğitimine devam etti ve iyileşip iki yıl önce okuluna döndü.

Sanata Olan Tutkusuyla Dikkat Çeken Bir Ressam Adayı

Sanata olan tutkusuyla ünlü bir ressam olma hayali taşıyan Eren, yaptığı resimlerle de dikkati çekiyor. Bugüne kadar yaptığı 25 resimle sergi açmaya hazırlanan Karahan, evde ve okulda resim yapmaktan keyif aldığını belirtiyor. Ağaçları, çiçekleri, doğayı ve evleri çizerek çevresine ilham kaynağı olan Eren, ünlü bir ressam olma hedefine kararlılıkla ilerliyor.

Annesinin de Mücadelesi ve Güçlü Destek

Annesi Emine Karahan da oğlunun lösemi tedavisi gördüğü sırada meme kanserine yakalandı. Ancak hem oğluna destek olmayı hem de kendi hastalığıyla mücadele etmeyi başaran anne, kanseri yendiğini söylüyor. Eren’in resimle hayata bağlandığını vurgulayan anne Karahan, çocukların tutkularını desteklemenin ve onlara güven aşıl

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!