Fenerbahçe’nin Oyuncusundan Ayrılık Kararı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Süper Lig’de lider Galatasaray’ın en yakın takipçisi konumunda olan Fenerbahçe, ligin 27’nci hafta mücadelesinde sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Ezeli rakibini mağlup ederek seriyi 4 maça çıkarmak ve zirve yarışında hata yapmak istemeyen Sarı-Lacivertliler, şampiyonluk hesapları yaparken, diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

OSAYI İÇİN BOMBA İDDİA!

Sarı-Lacivertli ekipte birçok isme teklifler gelmeye devam ederken, Bu sezon Jesus yönetiminde Avrupa’da başarılı performans sergileyen Fenerbahçe’de yıldız isimlere teklifler gelmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri de Sarı-Lacivertliler’in İngiliz ekibi QPR’den kadrosuna kattığı Bright Osayi Samuel…

“SEZON SONU BİTECEK”
Africafootunited’un haberine göre; Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde Nijerya’nın Gine ve Bissau karşılaşmalarında performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncuya Premier Lig ekibi talip oldu. 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu için Brentford kulübü devreye girdi. İngiliz ekibinin Nijeryalı oyuncunun transferini sezon sonu bitireceği aktarıldı.

“MEMLEKET HASRETİ ÇEKİYORUM”
Öte yandan yönetime sık sık ‘Memleket hasreti çektiğini’ söyleyen 25 yaşındaki futbolcunun eski Fenerbahçeli stoperin Zanka’nın da forma giydiği Brenfort’a gitmeye sıcak baktığı, İngilizlerin Osayi için 12 milyon euro’yu gözden çıkardığı öne sürüldü.

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!