Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur’dan Çarpıcı Açıklamalar

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Fenerbahçe Maçı ve Hakem Hataları

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe’nin U19 takımıyla çıktığı ve 50. saniyede sahadan çekildiği Süper Kupa finalinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Timur, daha önce yaptığı çağrıyı tekrarlayarak, geçmiş dönemde yapılan hakem hatalarının incelenmesi gerektiğini vurguladı.

Gerginlik ve Soru İşaretleri

Timur, “Fanatik kesimlerin dışındaki herkes gerçeği görsün ki, ona göre kafasındaki soru işaretleri azalsın” diyerek gerginliğin azalması gerektiğini belirtti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un sözlerine yanıt veren Timur, normal bir maçın herkes için daha iyi olacağını ifade etti.

Haksızlıkların İncelenmesi ve Şeffaflık

Timur, haksızlıkların incelenmesi gerektiğini ve şeffaflığın sağlanması gerektiğini vurgulayarak, “Bu kaosun kimseye faydası yok. Bir an evvel yapılması lazım.” ifadelerine yer verdi. Ayrıca, toplumun her şeyi bilme hakkı olduğunu ve bu şekilde manipülasyonun önlenebileceğini söyledi.

Federasyon Seçim Tarifi Kararı

Federasyonun seçim tarihi kararıyla ilgili de konuşan Timur, temmuzda seçime gidileceğini belirtti ve doğru bir federasyonun önemine dikkat çekti. Yeni federasyonun seçilmesi için rekabet edecek insanların şimdiden çalışmaya başlaması gerektiğini ifade etti.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!