Güneşlik Perde Modelleri ile Güneş Işığını Kontrol Edin!

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

Güneşlik perde ev ve iş yerlerinde kullanılan vazgeçilmez dekorasyon ürünlerinden bir tanesidir. Peki, Perde Outlet farkıyla sunulan güneşlik perde modelleri nelerdir? İşte, detaylar!

Günümüzde ev ve ofislerde yoğun bir şekilde kullanılan bu modeller, nitelikleri özelliklerle donatılmıştır. Hem kullanımı kolay hem de estetik görüntüsüyle göz dolduran güneşlikler, trend perde modelleri arasında yerini almaktadır. Perde Outlet sizlere farklı tasarımlarda güneşlikler sunarak; yaşam alanlarınızı kendi zevk ve ihtiyaçlarınıza göre en iyi şekilde dekore edebilmenize yardımcı olur!

Güneşlik Perdesi Seçiminde Öne Çıkan Detaylar

Dekorasyonlarınızda zarif ve pratik bir şıklık arayışındaysanız, güneşlik perde modelleri en doğru tercihinizdir. Ancak fonksiyonel açıdan kullanım kolaylığı sağlayan bu modellerin seçimde dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunur. İşte, güneşlik seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar;

  • İlk olarak güneşliğin kullanılacağı alana uygun bir kumaş seçiminin yapılması gerekir. Özellikle pek çok kişi tarafından yatak odası, oturma odası ve salonlarda saten güneşlikler tercih edilmektedir. Saten güneşliklerin muhteşem dokusu ve parlaklığı, göz alıcı bir görünüm oluşturur.
  • Ayrıca saten güneşlikler dayanıklı ve kaliteli yapısı ile de uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Bununla birlikte perdeler güneş ışınlarına karşı üst düzey bir koruma sunarak, solma ve yırtılma gibi deformasyonlar göstermez.
  • Güneşlik modellerinin renk tercihi, perde modeline karar verirken dikkate alınması gereken detaylardandır. Çünkü bir perdenin renginin doğru bir şekilde seçilmesi, dekorasyonu yükseltecek bir öneme sahiptir.
  • Eğer bir ortamda sıcak bir ambiyans elde etmek istiyorsanız, koyu renge sahip güneşlikleri tercih edebilirsiniz. Tabii perdenin diğer dekoratif ürünlerle de uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz.
  • Salon ve oturma odalarında da, otomatik şekilde açılıp kapanabilen bir sisteme sahip olan güneşlikler kullanım kolaylığı açısından tercih edilebilir.
  • Perde seçiminde dikkat edilecek bir diğer nokta ise markadır. Kaliteli ve çeşitli tasarımları bulunan markalar tercih edilerek, uzun süreli kullanımlar elde edilebilir.

Güneşlik Perde Modelleri

Dekorasyonlarda uyumlu ve şık bir görüntü herkesin hakkı. Tabii bu birbiriyle uyumlu olan aksesuarların seçimi ile gerçekleşmektedir. İç dekorasyonlarda en çok göze çarpan ve genellikle kadınlar tarafından özenle seçilen güneşlik perde tasarımları da, ortamın havasını değiştirecek niteliktedir.

Perde Outlet güneşlik konusunda, geniş bir model seçeneği sunar. Hazır ve özel ölçü olarak üretilen modeller arasında; daha çok krem ve beyaz gibi tonlar olsa da, son zamanlarda blackout güneşliklere de yoğun bir ilgi vardır.

Geniş ve ferah alanlar için beyaz ve krem olan güneşlik modellerini tercih edebilirsiniz. Ayrıca gündüz kaliteli bir uyku ve yaşam alanlarınızda sinema modu gibi fırsatlar sunan bir güneşlik istiyorsanız, blackout güneşliklere bir şans verin!

Güneşlik Perde Fiyatları

Perde Outlet online mağazasında, farklı fiyat aralıklarında güneşlik bulmak mümkündür. Genellikle uygun fiyata satışa sunulan bu ürünler; hazır ve özel ölçü olarak farklı fiyatlarda bulunmaktadır.

Hazır güneşlikler her dekorasyona uyum sağlayacak belli standartlarda üretilir. Genellikle saten ve polyester kumaştan üretilen güneşlikler dekorasyonlarınızı süsleyecektir. Bu ürünlerin fiyatları ₺219,98 ve ₺459,98 arasında değişmektedir.

Özel ölçü güneşlikler ise metre bazında hesaplanmaktadır. Kumaş özelliğine göre fiyat değişmeleri yaşansa da, genellikle bu ürünler ₺109,99 ile ₺229,99 arasında satışa sunulur.

Güneşlik Stor Perde

Pratik kullanımıyla dikkat çeken güneşlik stor perdeler, her alanda kullanılır. Ayrıca bu ürünler çeşitli özellikleriyle de oldukça işlevseldir. Günümüz dekorasyonlarında tül perde, güneşlik ve fon perde yerine de kullanılmaktadır. Sizde eşsiz dekorasyonlar için Perde Outlet güneşlik stor modellerine göz atabilirsiniz!

Hazır Güneşlik Perde

Hazır güneşlik perde modelleri arasında birçok çeşit vardır. Kullanılacak alanın boyutuna göre kısa ve uzun ürünler tercih edilmektedir. Peki, bu ürünler arasında neler vardır? Açıklanacak olursa;

  • Beyaz güneşlik modelleri
  • Krem güneşlik modelleri
  • Saten güneşlik modelleri
  • Blackout güneşlik modelleri

Siyah Güneşlik Perde

Kullanım açısından biraz riskli olan siyah güneşlik perde seçenekleri, kullanılan alanlara kalite ve eşsiz bir görünüm kazandırmaktadır. Bu ürünler genellikle ofis gibi alanlarda tercih edilir. Ancak ev dekorasyonlarında da kullanıma uygundur.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!