MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “İkinci Yarı Kabul Edilemezdi”

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Belözoğlu, Corendon Alanyaspor Maçı Sonrası Basın Toplantısında Konuştu

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında oynanan Corendon Alanyaspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

İlk Yarı Performansı ve Üzüntüsü

Belözoğlu, takımının ilk yarıda çok iyi bir oyun sergilediğini vurgulayarak, “Üzgünüm. Kendi çalıştırdığım takımlar arasında ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. İkinci yarıdan dolayı üzgünüm.” ifadelerini kullandı. Yaptıkları hamlelerin karşılığını alamamanın kendilerini zorladığını belirten Belözoğlu, oyuna sonradan giren oyuncuların istenilen katkıyı sağlayamadığını dile getirdi.

Kupa Hedefi ve Maç Öncesi Morale Etkisi

Belözoğlu, ligde geriye kalan 3 haftada oyuncularının ellerinden geleni yapacaklarına inandığını ifade etti. Ziraat Türkiye Kupası’nda 7 Mayıs Salı günü Beşiktaş ile oynayacakları maça da değinen Belözoğlu, “Bu skor moralimizi bozdu. Soyunma odasında bunu hissettim. Beşiktaş’a karşı oynadığımız son 2 maçta doğru işler yaptık. Skorlar gelmiyor ama bu benim ve oyuncularımın pes edeceği anlamına gelmiyor.” dedi. Takımının taraftarına layık bir şekilde Beşiktaş’ın stadına meydan okumaya gideceklerini belirten Belözoğlu, talihsizliklerin üzerini örtebilecek bir maç oynamayı umduklarını söyledi.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!