İngiliz Kadın Fethiye’de Engelli Kedilere Yuva Açtı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

İngiliz Kadın Fethiye’de “Cat House” Adlı Odaya Engelli Kedileri Sahipleniyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan İngiliz kadın, “Cat House” adını verdiği odasında engelli kediler ile yavruların bakımını üstleniyor. İngiltere’de veteriner teknikerliğinden mezun olan havyansever Sherilee Francis (38), barınaklarda gönüllü olarak çalıştıktan sonra sokakta sahipsiz ve kötü durumda olan kedilere evinde bakmaya başladı.

Engelli Kediler İçin Özel Bakım Odası

Hayvan sayısının artmasıyla bir odasını kediler için dekore eden Francis, “Cat House” adını verdiği bu odaya yenidoğan ve yaralı hayvanlar için yoğun bakım ünitesi kurdu. Tedavi süreci tamamlanan hayvanları tekrar sokağa bırakan Francis, sokakta yaşayamayacak durumda olan engelli, felçli ve yavrulu 10 kedinin bakımını üstleniyor.

Evde Engelli Kedilere Özel İlgi

Francis, evinde özellikle engelli kedi ve yavrulara özenle bakarak, onlara ihtiyaç duydukları sevgi ve bakımı sağlıyor. Engelli kedilerle anne olanları ayrı bölümlerde tutan Francis, onların sağlık durumunu düzenli olarak takip ediyor ve iyileştiklerinde sahiplendirme sürecine başlıyor.

Sahiplendirme ve Farkındalık Çağrısı

İyileşen hayvanları sosyal medya üzerinden sahiplendiren Francis, insanlara “Lütfen satın almayın, sahiplenin. Bu hayatınızı değiştirir.” çağrısında bulunarak, sokakta hasta bir hayvan gördüklerinde onlara yardım etmenin ve ev sahiplenmenin önemine vurgu yapıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!