Joker: Folie à Deux – Lady Gaga ve Joaquin Phoenix’li Joker Devam Filmi Geliyor

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Fransızca Terimle Anlatılan Psikolojik Gerilim

‘Joker: Folie à Deux’ adlı yeni film, iki kişinin paylaştığı ortak delilik anlamına gelen Fransızca bir terimi temel alıyor. Batman’in en büyük düşmanı Joker ve gerçek kötülerin kraliçesi Harley Quinn’in hikayesini anlatan filmde, Arthur Fleck’in Arkham Asylum’da geçen aşk dolu macerasına tanık olacağız.

Lady Gaga’nın Harley Quinn’i Canlandıracağı Müzikal Ağırlıklı Yapım

Joker’in devam filmi müzikal ağırlıklı olacak ve Harley Quinn rolünde bu kez Lady Gaga’yı izleyeceğiz. Hollywood’un klasik dönem müzikallerine gönderme yapan tanıtım görselleriyle dikkat çeken film, görüntü yönetmeni Lawrence Sher’e göre tam anlamıyla bir müzikal olmayacak. Ancak besteci Hildur Gudnadótti’nin söylediğine göre filmde bolca müzik olacak.

Karlı Bir İlk Filmin Ardından Merakla Beklenen Devam Filmi

2019 yılında çekilen ve beklenmedik bir başarı elde eden ilk Joker filmi, dünya çapında 1 milyar dolardan fazla gelir elde ederek Joaquin Phoenix’e Oscar kazandırmıştı. Bu başarının ardından devam filmi için hazırlıklar hızla devam ediyor. Phoenix’in yanı sıra Lady Gaga’nın da rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda yine Todd Phillips oturuyor.

Filmin detayları merakla beklenirken, fragmanın Nisan ayında yayınlanması planlanıyor. Oyuncu kadrosunda Phoenix ve Lady Gaga’nın yanı sıra Zazie Beetz, Catherine Keener, Brendan Gleeson ve Jacob Lofland gibi isimler bulunuyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!