Kapadokya Eğitim Merkezi’nde İngilizce Kursuna 70 Yaşında Katılan Metin Yıldız, Takdir Topluyor

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Hem Fiziksel Hem Zihinsel Engellere Karşı Kararlılık Gösterdi

Metin Yıldız, kızının tavsiyesiyle üç hafta önce Kapadokya Eğitim Merkezi’nde açılan İngilizce kursuna kayıt yaptırdı. Hafta sonları bastonla yürüyerek kursa giden ve haftada 8 saat süren derslere ara vermeden katılan Yıldız, çevresindekilerin takdirini topluyor.

Gelişim İçin Çaba Harcıyor

2009’da memuriyetten emekli olduktan sonra kendini betvole geliştirmek için çaba harcadığını belirten Yıldız, sosyal bilimler ön lisans programı sınavlarında başarı elde ettiğini ancak kolon kanseri tedavisi nedeniyle İngilizce çalışamadığı için bu dersten başarısız olduğunu ifade etti.

Gelecek Hedefleri

Yıldız, kurs sayesinde mezuniyet belgesi alabileceğine inanıyor ve Japonca kursuna da betvole giriş katılmak istediğini belirtiyor. Aynı zamanda Kapadokya’nın turizm bölgesi olması sebebiyle öğrendiği İngilizceyi turistlerle konuşarak daha da geliştirmek istediğini dile getiriyor.

Öğretmeninden Takdir

İngilizce öğretmeni Buğra Kütük, sınıfında ilk kez 70 yaşında bir öğrencinin olduğunu belirterek, Yıldız’ın düzenli, notlarını alan ve telaffuzuna dikkat bet vole eden bir öğrenci olduğunu vurguluyor. Kütük, gençlere örnek olan Yıldız’ın kursa katılmasının kendisi için bir sürpriz olduğunu ve onunla çalışmanın bir zevk olduğunu ifade ediyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!