Özel Sürücü Kursu Merkezi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Kurs alanında sektörün öncü ve marka isimlerinden biri olmayı başaran kurum çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sizde güvenilir sürücü kursu deneyiminden yararlanmak isterseniz hemen bu adresi kullanabilirsiniz. Adaylar ayrıca internet üzerinden kursa gelemedikleri zamanlarda online ders çalışma imkanı da bulabiliyor. İstanbul ve çevresinde araba ehliyeti almak isteyen herkese kaliteli ve profesyonel bir eğitim veren sürücü kursu modern araçlarıyla beraber hareket ediyor. Sürücü eğitimi alanındaki kalitesi her zaman başarıya erişmesini sağlıyor.

Sürücü Kursu

Kurs alanında sektörün öncü ve marka isimlerinden biri olmayı başaran kurum çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Araç konusunda alanında uzman eğitimci kadrosuyla, kursiyerlerine paket programlar veren sürücü kursu her zaman kalite odaklı hareket ediyor. Nicelik ve nitelik bakımından kaliteli ve yüksek model eğitim almak isterseniz şimdi yerinizi alabilirsiniz.

Sürücü Kursu Hizmet Belgeleri Nelerdir?

Eğitimde kaliteyi ön planda tutmak kurs merkezinin en önemli önceliklerinden bir tanesidir. bu alanda öğrencilerin istek ve önerilerini dinleyerek hareket eden merkez çalışmalarını sizler için sunuyor. Sürücü kursu için kayıt için gerekli olan belgeler şu şekildedir;

  • 2 Biometrik Fotoğraf
  • Nüfus Cüzdanı
  • Öğrenim Durum Belgesi
  • Sağlık Raporu
  • Adli Sicil Kaydı
  • Kan Grubu Kartı
  • Evlilik Cüzdan Fotokopisi

Sürücü kursu her dönemde müşteri memnuniyetini önde tutarak çalışmalarını sürdürüyor. Ehliyet için gerekli evraklarınızın hazır olması durumunda sürücü kursu üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz. Türkiye’nin lider bir eğitim kurumu her konuda sizlere destek verecektir.

Hangi Ehliyet Kursunu Almalıyım?

Güvenilir bir şekilde araç kullanabilmenin öncelikli koşullarından bir tanesi sürücü belgesine sahip olmaktır. Fakat bu, ehliyet sahiplerinin her aracı kullanması imkansızdır. Hangi ehliyeti almanız gerektiğini bilmiyorsanız sürücü kursu ile iletişime geçebilirsiniz. A1, A2 ve A sınıfı ehliyet motor kullanmak isteyenler tarafından tercih edilir.

B Sınıfı Ehliyet ise araba kullanmak isteyen sürücü adaylarının alması gerektiği ehliyettir. D Sınıfı Ehliyet otobüs için alınır.

Sürücü Kursu Fiyatları

Kurs merkezi önceden sektör tecrübesi bulunan eğitim personeli ile beraber sizlere destek veriyor. Bu adres üzerinden ehliyetlilere güvenli sürüş eğitimleri ile trafiğe hazırlama hizmetlerini sunan kurs merkezi sürücü kursu fiyatları konusunda da uygun çözümler sunuyor. Sürücü kursu fiyatları konusunda merak ettiklerinizi dilediğiniz zaman merkezi bildirebilirsiniz.

Ehliyet hakkının doğması durumunda ehliyet harç ücreti ödenmesi gerekir. Günümüzde sürücü kursu fiyatları yıllara ve sınıflarına göre farklı fiyat aralıklarında bulunur. Ehliyet almak için sürücü kursu ve ehliyet harçları ile birlikte 10.000 TL’yi geçmektedir.  Her kursun farklı özellikleri bulunur. 2024 sürücü kursu fiyatları harç ücreti ve değerli kağıt bedeli olarak ifade edilen kalemler üzerinden alınır. Sürücü kursu bu konuda sizlere gerekli açıklamayı yapacaktır.

Neden İstanbul’da Direksiyon Dersi Almalısın?

Ehliyetiniz olmasına rağmen trafiğe çıkma konusunda tereddütleriniz devam ediyorsa trafikte özel direksiyon dersi alabilirsiniz. Bu sayede hem içiniz rahat şekilde trafiğe çıkabilirsiniz. İstanbul üzerinde sürücü kursu ile eğitim alarak trafik yoğunluğu yüksek olan bir şehirde nasıl hareket edeceğinizi öğrenebilirsiniz. Uzman kurs merkezi direksiyon dersleriyle en iyi çözümleri sunabiliyor.

Özel Direksiyon Eğitimi Nerede Yapılır, Güzergah Nasıl Belirlenir?

Özel dersler adayın seviyesine göre hazırlanıyor. Adayın yeterlilik veya yetersizlik seviyesine göre trafiğin en boş olduğu bölümlerde rota çiziliyor. Yapılacak özel direksiyon dersi güzergahın belirlenmesi sonrasında veriliyor. Kurs öğrencinin gereksinimlerine göre şekillenmelidir.

Özel Direksiyon Dersi Aldıktan Sonra Kaç Saatte Trafiğe Çıkabilirim?

Yaklaşık olarak 10 saat özel direksiyon dersi aldıktan sonra trafiğe çıkabilirsiniz. Otomatik vites araçları tercih edecek adaylar için bu süre daha da kısalacaktır. Ortalama 10-12 saat özel direksiyon dersi alan bir aday rahatlıkla trafikte yerini alabiliyor. İstanbul’da faaliyet gösteren sürücü kursu sizlere en iyi ders imkanını sunabiliyor.

Özel direksiyon dersi almak isteyenler için, sürücü kursu seçimi son derece önemlidir. Ancak, özel direksiyon dersi seçeceğinize sürücü kursu fiyatları ve kursun geçmişini öğrenmeniz gerekir. Sürücü kursu unun yıllardan beri tecrübeli ekibi ile bu konuda sizlere en uygun çözümleri sunabilir.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!