Portekiz Planı Hazır

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Milli Takım yetenekli ve duygusal

Bu tür maçlarda sadece kalitenin rol oynadığını aktaran Kuntz, “Bu durum aynı zamda takım ruhu, zihinsel güç, dayanaklık, istek, ve seyircilerle de ilgilidir.” dedi.

A Milli Takım’ın özelliklerini anlatan Alman teknik adam, “Çok yetenekli, çok duygusal ve çok sayıda genç oyuncu. Bunun anlamı şudur; bir yandan biraz deneyimsizlik, diğer yandan büyük coşku, özellikle de odaklandığınız ve kendinizi uluslararası ölçekte karşılaştırabileceğiniz müsabakalar için.” değerlendirmesinde bulundu.

“Portekiz teknik direktörü bizim birçok şey yapabileceğimizi biliyor”

Kuntz, daha önce Almanya 1. Ligi’nde (Bundesliga) oynayan Hakan Çalhanoğlu ve Ozan Kabak gibi az sayıda futbolcu dışındaki isimlerin geniş bir kamuoyu tarafından tanınmadığına ilişkin soruya yanıt verdi.

“Ne demek istediğinizi anlıyorum. Almanya’da sokakta Türk Milli Takımı oyuncularının isimlerini sorsanız, o kadar çok cevap alamazsınız. Ancak Çağlar Söyüncü Freibrug’daydı, Leicester City’de oynuyor.  deneme bonusu Savunmadaki şefim Merih Demiral, UEFA Avrupa Ligi’nde Atalanta formasıyla Bayer Leverkusen’i saf dışı bıraktı. Feyenoord’un orta saha dinamosu Orkun Kökçü’müz var. Hakan’ı zaten siz söylediniz. Bizim uluslararası deneyime sahip oyuncularımız var. Portekiz Milli Takımı’nın teknik direktörü bizim birçok şey yapabileceğimizi biliyor. Bunu kendimiz de biliyoruz.” 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!