Türkiye Futbol Federasyonu Yayın İhalesi Süresi Uzatıldı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği temsilcilerinin yer aldığı Yayın İhale Komisyonu, TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının Devri için belirlenen ihale süresini uzattı.

Türkiye Futbol Federasyonu, 2024-2027 futbol sezonlarına ilişkin TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının Devri için bir ihale düzenleyeceğini duyurdu. İhale, kapalı teklif ve pazarlık usulüyle yapılacak ve teklif vermek için son tarih 14 Şubat olarak belirlendi.

İhale Komisyonu 2 Şubat’ta Son Teslim Tarihini Belirledi

TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Yayın İhale Komisyonu, daha önce 26 Ocak olan ihale dokümanı teslim tarihinin bir hafta uzatılarak 2 Şubat olarak belirlendiğini duyurdu. İhale sürecinin devam ettiği ve ihale dokümanlarının TFF’nin internet sitesinden temin edilebileceği belirtildi.

İhale Sonucunun 29 Şubat’ta Açıklanması Hedefleniyor

Tekliflerin ihale komisyonu tarafından değerlendirileceği ve ihalenin tamamlanmasının hedeflendiği belirtilen açıklamada, son teklif verme tarihinin 14 Şubat olduğu ifade edildi. İhale sonucunun ise 29 Şubat tarihinde açıklanması planlanıyor.

4 Türk ve 4 Yabancı Kurum İhaleye İlgi Gösterdi

Açıklamada ayrıca, ihale dosyasını 4 Türk kurumun aldığı ve 4 yabancı kurumun da ihale ile ilgilendiği bilgisi verildi.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!