Amerika’da Kargo Paketine Sızan Kedinin İçin Sürpriz Kavuşma

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Utah’ta Kaybolan Kedi, California’da Kargo Paketinde Bulundu

Utah eyaletinde yaşayan bir aile, iade etmek üzere California’ya postaladıkları kargo paketinde gizlice seyahat eden kedilerine günler sonra kavuştu.

Kedinin Bulunması

Galena adlı kedinin 10 Nisan’da ortadan kaybolmasıyla başlayan endişeli günler, sahiplerini büyük bir şaşkınlığa sürükledi. Aile, kedinin bulunabilmesi için mahallelerinde aramalar yaparken, kayıp ilanları da asmayı ihmal etmedi.

Kayıp ihbarında bulunan Clark ailesi, günler sonra Los Angeles’taki bir veterinerden sürpriz bir telefon aldı. Veteriner hekim, kargo paketinde bulduğu mikroçipi olan sahipsiz kediyle ilgili bilgi vererek aileyi sevindirdi.

İnanılmaz Kavuşma Anı

Kedinin, Utah’tan California’ya postalanan paketlerden birine fark edilmeden girdiği anlaşıldı. Aç ve susuz kalarak bu süreci atlattığı belirtilen Galena’nın sağlığında herhangi bir sorun olmadığı açıklandı.

Kayıp kedisine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Carrie Clark, “İlk başta veterinerin söylediklerine inanamadım. Ancak Galena’yı kucağıma aldığımda yaşadığım duygu tarif edilemezdi. Titremesi bir anda durdu ve o anı asla unutamayacağım.” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!