Ünlülerin Gerçek İsimleri ve Değiştirdikleri İsimler

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

KIRK DOUGLAS

Kirk Douglas , doğal adı Issur Danielovich’i terk edip ismini değiştiren ünlülerden biridir. Hollywood’un Altın Çağı’nın efsane isimlerinden biri olan Douglas, birçok unutulmaz filmde rol almıştır.

AUDREY HEPBURN

Audrey Hepburn , asıl adı Audrey Ruston yerine tercih ettiği isimle sinema dünyasında iz bırakan ikonik bir isim olmuştur. Katherine Hepburn ile akrabalığı olmamasına rağmen soyadını kullanmıştır.

JOAQUIN PHOENIX

Joaquin Phoenix , ailesi tarafından verilen Joaquin Rafael Bottom adını bırakıp, yeniden doğuşu simgeleyen “Phoenix” soyadını tercih etmiştir. Joker filmiyle dikkat çeken ünlü tarafbet oyuncu, Hollywood’un en başarılı isimlerindendir.

LADY GAGA

Lady Gaga , gerçek adı Stefani Joanne Angelina Germanotta olan ünlü şarkıcı ve oyuncu, kayıt stüdyosunda yaşadığı bir olay sonucu sahne adını benimsemiştir. Queen’in “Radio Gaga” şarkısından ilham alarak Lady Gaga adını seçmiştir.

WINONA RYDER

Winona Ryder , gerçek adı Winona Laura Horowitz’i bırakıp, daha havalı ve akılda kalıcı bir isim seçerek Hollywood’da tanınmıştır. 80’ler ve 90’ların yıldızlarından biri olan Ryder, Stranger Things dizisiyle de başarısını sürdürmüştür.

NATALIE PORTMAN

Natalie Portman , Oscar ödüllü oyuncu, gerçek tarafbet adı Netali Herşlag’ı terk edip daha tanınır olmak için ismini değiştirmiştir. Star Wars ve Black Swan gibi filmlerle hayran kitlesini genişletmiştir.

VIN DIESEL

Vin Diesel , aksiyon filmlerinin vazgeçilmez isimlerinden biridir. Gerçek adı Mark Sinclair olan oyuncu, sert adam imajı yaratmak amacıyla Vin Diesel adını kullanmayı tercih etmiştir.

MEG RYAN

Meg Ryan , Margaret Mary Emily Anne Hyra ismini bırakarak daha kısa ve etkileyici bir isim olan Meg Ryan olarak tanınmıştır. 90’lı yılların romantik komedi kraliçesi olarak ünlenen Ryan, birçok unutulmaz taraf bet filme imza atmıştır.

JAMIE FOXX

Jamie Foxx , Oscar ödüllü oyuncu Eric Marlon Bishop adını terk edip, isim değişikliği yaparak Hollywood’daki başarısını sürdürmüştür. Ray filmiyle büyük beğeni toplayan Foxx, isim tercihiyle de dikkat çekmiştir.

OLIVIA WILDE

Olivia Wilde , gerçek adı Olivia Cockburn olan başarılı oyuncu, daha havalı bir isim seçerek kariyerinde yükselişe geçmiştir. Hem oyunculuk hem de yönetmenlik alanında başarılı olan Wilde, Dert Etme Sevgilim filmiyle de adından söz ettirmiştir.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!