Arsenalin efsane futbolcuları kulübü satın alıyor

Arsenalin efsane futbolcuları kulübü satın alıyor
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Paylaş

Spotify’ın kurucusu ve CEO’su Daniel Ek, geçtiğimiz günlerde Arsenal’i satın alma girişimleriyle ilgili ilk kez konuşmuştu. Twitter’a da yazan Ek, “Çocukken tezahürat ettiğimi hatırladığım ilk takım Arsenal. Eğer KSE (Kroenke Sports & Entertainment) Arsenal’i satmayı düşünürse, yarışa girmekten mutlu olurum” demişti.

Paylaş

Değeri 4,7 milyar dolar olan Arsenal için Ek’in üç efsaneyle beraber hareket ettiği ortaya çıktı. Telegraph’taki habere göre Daniel Ek, Thierry Henry, Dennis Bergkamp ve Patrick Vieira ile beraber çalışıyor. İsveçli Ek, kulübün efsanelerini içeride toplayarak Arsenal’i eski günlerine döndürmeyi amaçlıyor.

Paylaş

Arsenal’in mevcut sahibi Stan Kroenke, Avrupa Süper Ligi’ne katılma kararından ötürü geçtiğimiz hafta yoğun şekilde protesto edilmişti. Henry de bu protestolara destek vererek Kroenke yönetimini eleştirmişti. Fransız efsane, “Kulübü bir futbol kulübü gibi değil de şirket gibi yönetiyorlar. Futbolun temel değerlerini anlamaları gerekiyor ancak onlar paranın cezbedici gücüne yenilmiş durumdalar. Futbolu çok yanlış anlamışlar” demişti.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!