Farklı Türlerde Filmler Bu Hafta Sinemalarda

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

“Maymun Adam” Filmi

“Maymun Adam”, BAFTA ödüllü oyuncu Dev Patel’in ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi. Film, bir adamın annesini öldüren yozlaşmış liderlere karşı intikam arayışını konu alıyor. Dev Patel’in yanı sıra Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, Pitobash ve diğerleri filmde rol alıyor.

“Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk” Filmi

“Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk”, insanlığı ve dev canavarları tehdit eden bir tehlikeye karşı mücadeleyi konu alıyor. Başrollerde Rebecca Hall, Brian Tyree Henry ve Dan Stevens yer alıyor. Heyecan dolu bir aksiyon ve macera filmi.

“İki Gözüm Ahmet – Sürgün” Filmi

Gani Rüzgar Şavata ve Hüsnü Hakan Gürtop’un yönettiği “İki Gözüm Ahmet – Sürgün”, Ahmet Kaya’nın Paris sürgün yıllarını anlatıyor. Özgür Tüzer’in başrolde olduğu bu film duygusal bir hikaye sunuyor.

“Mucize Aynalar” Filmi

Tolga Örnek’in filmi “Mucize Aynalar”, insanların hayallerini gerçeğe dönüştüren aynaların hikayesini anlatıyor. Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum ve diğerleri filmde rol alıyor. Komedi sevenler için ilgi çekici bir yapım.

“Hep Yek: Aşiret” Filmi

Bilal Kalyoncu’nun yönettiği “Hep Yek: Aşiret”, iki adamın yaşadıklarını komik bir şekilde ele alıyor. İnan Ulaş Torun, Önder Açıkbaş ve Savaş Satış filmde başrolleri paylaşıyor.

“Küffar” Filmi

Mesut Erbaş ve Hakan Yusufoğulları’nın yönettiği “Küffar”, haftanın yerli korku filmi olarak sinemalarda yerini alıyor. Korku sevenler için kaçırılmayacak bir yapım.

Haftanın Animasyon Filmleri

Mike Mitchell ve Stephanie Stine’in yönettiği ABD yapımı “Kung Fu Panda 4” ile yerli animasyon film “Ekip: Sibera – Güneş Fırtınası” animasyon severleri sinema salonlarına çekmeye hazır. Eğlenceli ve heyecan dolu animasyon filmler.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!